coverbrands.noComment

Årets beste julegaver innen skjønnhet og hudpleie

coverbrands.noComment
Årets beste julegaver innen skjønnhet og hudpleie

Det kan ofte være vanskelig å vite hva man skal gi bort i gaver til jul.

Risikoen er at man gir bort noe personen verker ønsker seg eller trenger. Men; er det noe de aller fleste både trenger og har på ønskelisten så er det velværeprodukter. For hvem liker vel ikke en velduftende dusjsåpe, en god håndkrem eller en fuktighetsgivende kroppskrem? Valgmulighetene innen skjønnhet og velvære er uendelige, men i denne saken har vi samlet sammen de aller mest solgte produktene innenfor skjønnhet og velvære, som vil hjelpe deg med å finne produkter som kan glede både nære og kjære denne julen.

Gavepakninger og accessories

Gavepakninger er noe som alltid settes stor pris, da du får muligheten til å teste ut nye produkter. Ellers er det alltid gledelig å få et deilig duftlys, eller et sminkespeil med justerbare lys som gjør det lettere å få et flawless sminkeresultat! Dette er gaver som vil glede de fleste:

Sol de Janeiro - Stellar Celebration

Carnaval-stjernene står på rekke og rad for din beste ferie noensinne - med deg og din BODY JOY som sentrum av universet. Stellar Celebration inneholder Sol de Janeiros bestselgere med Cheirosa ‘62 duft og den nyeste kroppspleiestjernen, Bom Dia Bright Cream.

BabyFoot Easy Pack

BabyFoot Easy Pack gjør føttene myke som en babyfot superenkelt uten fil og kniv. Ha Baby Foot på foten i en time og vask av. Etter 5 -7 dager begynner de overflødige døde hudcellene å peele av, og man får babymyke føtter!

Glöd Sophie Elise Body Scrub + Body Cream

Få silkemyk hud med dette gavesettet! Body Scrub er en rensende kroppsskrubb, som er spesielt utviklet for å eksfoliere, tilføre næring og rense huden. Body Cream er en rik fuktighetsgivende kroppskrem med kokosolje og sheasmør for et silkemykt resultat.

Maison Blanc Minitin Giftset fra Voluspa

Skap stemning med duftlys fra Voluspa! Maison Blanc Minitin Giftset har en kremet kokosvoksblanding som gjør at lyset skiller ut en kraftfull og sjenerøs duft. I denne gavepakningen finner du følgende duftlys: Suede Blanc, Italian Bellini og Maroccan Mint Tea.

Caudalie - Resveratrol Lift Night Cream Set

Et gavesett med fantastisk hudpleie tilpasset for eldre hud! Gavesettet inneholder en flott nattkrem, et serum og en øyekrem. Takket være sin patenterte kombinasjon av resveratrol, hyaluronsyre og vegansk kollagen, fungerer denne serien over natten for en vakker hud når du våkner opp.

Hollywood Sminkespeil

Få feilfri sminke, hår og selfies med Hollywood Mirror! Et sminkespeil med 12 store LED lys som gir deg den perfekte belysningen når du skal påføre sminken din. Lysene kan justeres i styrke og modus med varmt eller kaldt lys for perfekt lys morgen som kveld.

Hudpleie

Strålende hud settes pris på av de fleste. Det handler ikke bare om gode gener, men også hvordan du behandler den. Gode rutiner trenger verken å være komplisert eller særlig tidkrevende. Unn deg selv eller gi noen andre en fuktighetgivende gave.

Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum

Dette er serumet er en favoritt! Den er for deg som ønsker strålende glød og jevnere hudtone. Beriket med høykonsentrert c-vitamin og hyaluronsyre med anti-age effekt.

Caudalie - Vinoperfect Radiance Serum

Vinoperfect Radiance Serum Complexion-Correcting er et effektivt og naturlig «anti-dark spot»-serum som gir glød til huden og jevner ut hudtonen. Serumet korrigerer ujevnheter og flekker, og forhindrer fremkomsten av nye.


Ole Henriksen - Let’s Get Luminous

3 Mega Wonders fra Ole Henriksen er et sett med tre anti-age produkter. Produktene er beriket med Vitamin C, PHAs og antioksidanter som reduserer aldringstegn og jevner ut hudtonen.


Weleda Skin Food

Et kultprodukt alle trenger på badehyllen! Skin Food er et multiprodukt som kan brukes både i ansiktet og på resten av kroppen - også på eksem og psoriasis-hud. Denne kremen kan ikke bli feil for noen!

COSRX - All in one Cream + Snail 96 Power Essence

Advanced Snail fra COSRX er en dypt nærende serie som bekjemper tegn på aldring og gjenoppretter ungdommelig vitalitet. Beriket med Snail Secretion Filtrate; Koreas best bevarte skjønnhetshemmelighet.

Embryolisse - Lait-Crème Concentrè

En 24-timers mirakelkrem! Primer, fuktighetskrem og sminkefjerner i ett produkt! Med en enkel, men effektiv formula med næringsgivende ingredienser, gjenoppretter den hudens naturlig glød og gir sliten, tørr og gusten hud en tiltrengt boost!

 

Kroppspleie

Man kan aldri gå feil med kroppspleie, da det er noe de aller fleste bruker og ikke minst setter pris på å få. Hva med en deilig håndkrem, kroppsskrubb eller body lotion?

Healthy Glow - Hand Soap & Hand Balm

Dette pakketilbudet fra Löwengrip inneholder to innoative produkter, en håndkrem og en håndvask. Hand Soap er en mild og fuktighetsgivende såpe for glødende hud. Kombiner med Healthy Glow Hand Balm for best effekt.

NCLA Beauty - Coconut Body Scrub

Coconut Body Scrub fra NCLA Beauty er en kroppskrubb med 100% naturlige og veganske ingredienser. Denne dufter av deilig kokos og vanilje, en favoritt hos mange!

Caudalie - Vinosculpt Lift & Firm Body Cream

Vinosculpt Lift & Firm Body Cream fra Caudalie er en fuktighetsgivende kroppskrem som strammer, former og skulpterer, samt glatter ut cellulitter.

Rudolph Care - Acai Body Scrub

Açai Body Scrub med finmalt granulat fra aprikos- og açaikjernen skrubber bort urenheter og døde hudceller, og stimulerer og forbedrer dermed cellefornyelsen.

Sol de Janeiro - Bum Bum Body Scrub

Denne utrolige og spa-verdige kroppsskrubben gir næring og eksfolierer skånsomt huden uten mikroplaster for en silkemyk følelse som vi elsker å vise frem året rundt.

NUXE - Huile Prodigieuse

Huile Prodigieuse Multi-Usage Dry Oil fra NUXE er en nærende, reparerende og beskyttende olje for fløyelsmyk hud og glansfullt hår. Passer alle aldre samt alle hud- og hårtyper. Oljen gjør huden fløyelsmyk uten å føles fet, unik tørroljekonsistens.

 

Sminke

Sminke hjelper deg med å fremheve ansiktstrekk du liker, og skjule trekk og urenheter du helst skulle vært foruten. Mange unge jenters julegaveønsker ligger inn under sminke. Her er noen favoritter og bestselgere:

Bare Minerals Original Foundation SPF 15

En bestselger i en årrekke! Dette er en helt naturlig foundation som mykgjør og minimerer fine linjer og gir en feilfri og naturlig look. 

Anastasia Beverly Hills - Brow Wiz

Ønsker du vakre øyenbryn uten at det ser unaturlig ut? Da er Brow Wiz en perfekt kandidat for deg! Med blyantens ultrafine spiss, hjelper den deg med å komme til de alle minste hårstråene, selv der du har små og nakne flekker.

Anastasia Beverly Hills Dewy Set Setting Spray

Dette er en settingspray med duft av kokos og vanilje som sørger for at sminken holder hele dagen. Perfekt for deg som har tørr hud eller bare for deg som ønsker en glødende look.

Anastasia Beverly Hills - Mini Soft Glam

Mini Soft Glam fra Anastasia Beverly Hills samler en essensiell samling av varme og kule tonenøytrale nyanser i en reisestørrelse når du er på farten. Med seks favoritter fra den ikoniske Soft Glam Eyeshadow Palette

Bloomy fra Natálie by Anniken E. Jørgensen

Bloomy fra Natálie er en multifunksjonell blush som fungerer like fint dabbet på kinnene med fingrene for å skape en frisk look, som den fungerer på leppene for en nøytral nude eller på øyelokkene for å skape dybde.

Natalie by Anniken - Brow Styling Wax

Influencer Anniken har skapt det ultimate produktet for å forme det perfekte brynet, alt ettersom hvilken stil man liker. Børstet oppover for Brow Laminaton looken, eller børstet ryddig på plass for en mer tradisjonell look.

BareMinerals - Original Liquid Mineral Foundation

Denne flytende foundationen er inspirert av bareMinerals ikoniske, bestselgende Loose Mineral Foundation. Den er laget med et minimalt antall ingredienser for naturlig dekk, som forbedrer hudens utseende over tid.

BareMinerals - Strength & Length Mascara Duo

En limited edition duo fra bareMinerals. Gi deg selv eller noen du bryr deg om, naturlig lengre vipper - umiddelbart og over tid. Mascara-settet inkluderer en ren, vegansk mascara i full størrelse og en i mini-størrelse - perfekt for å gi dramatisk lengde og løft.


Real Techniques Everyday Essentials

Real Techniques sminkekoster er favoritter i manges sminkepung, og det er ikke uten grunn! Dette er profesjonelle sminkekoster til en fornuftig pris som gjør det lekende lett å få et plettfritt resultat på makeupen. 

 
 

Hårpleie

De fleste av oss bruker mye tid på håret i løpet av et liv. Håret skal både vaskes, tørkes, styles og klippes. Med andre ord legges mye ressurser i manken, og med riktige produkter får du en god hårdag, hver dag! Her er de mest populære produktene:

GHD Platinum+ Styler

Et must-have for alle typer hår! Dette er er en styler som er like gull i hverdagen som på fest. Tangen gjør det like lett å oppnå glamorøse krøller som en glatt og elegant look. Dessuten tar den vare på alle hårtyper med sin tekniske funksjon som beskytter håret slik at det ikke blir brent.

Dette produktet er en perfekt julegave!

GHD - Bodyguard

Bruker du varmebehandlede verktøy i håret, trenger du dette produktet! Heat Protect Spray er en varmebeskyttende spray som gjør at du fint kan bruke tenger og føner hver dag, uten å gå på kompromiss av hårkvaliteten. Også gir det også det fine glansfulle sluttresultatet! helt magisk


Helios hårføner fra Ghd

En god hårføner har man i år etter år, og er den perfekte gaven å gi til både mor, datter eller kjæreste. Ghd helios™ profesjonell hårføner er utstyrt med unik Aeroprecis™-teknologi, altså fire avanserte, innvendige elementer som gir en ekstra konsentrert luftstrøm, slik at du kan nyte presis stylingkontroll.

I Love Beauty - Heatless Curls

Få perfekte krøller helt uten bruk av varme! Heatless Curls Set inkluderer 1 stk hårklype, 2 stk scrunchies og et krøllbånd som er trukket i 100% silke. Bøylen er meget skånsom mot håret ditt, og silken vil redusere frizz og bidra til å gjøre håret mykt og blankt.

Maui - Shea Revive & Hydrate Shampoo


Shea Revive & Hydrate Shampoo fra Maui er perfekt for tørt og skadet hår. Shampooen inneholder kremet shea smør, sammen med rike kokos- og macadamia oljer, bidrar til å gjennomfukte, nære og mykne hårstråene.

Dry Shampoo Original fra Batiste

Den prisvinnende tørrsjampoen absorberer olje i håret slik at det får en fresh og nyvasket look - perfekt for travle morgener, teltturer og alle de gangene du ikke gidder å vaske håret!

 
 

Selvbruning

Selvbruning er veien til sunn brunfarge uten å skade huden, året rundt. Med gode produkter ser resultatet naturlig ut, og du kan mikse og trikse mellom mousse, servietter, spray, kremer og drops. Her er noen bestselgere som gir jevn og fin farge:

Face & Body Self Tan Mousse + Body Mitt fra Glöd Sophie Elise

En bestselger! Dette er en hurtigtørkende selvbruningsmousse som utvikler seg jevnt over åtte timer etter påføring. Resultatet er en naturlig og glødende hudtone.  I gavesettet får du både Self Tan Mousse og Body Mitt.

Jet Set Sun Self Tanning Mist

Bestselgeren Jet Set Sun en helt luktfri selvbruningsmist/spray basert på brunt sukker og 80% vann. Tanningmisten gir deg den perfekte solkyssede looken, uansett hvilken hudtype du har! Selvbruningsmisten gir umiddelbart farge som ikke smitter av.

Self Tanning Foam Dark fra Bondi Sands

Self Tanning Foam Dark fra Bondi Sands er en selvbruning som vil sørge for at det ser ut som du har tilbrakt hele dagen på Bondi Beach. Produktet gir deg en jevn brunfarge. Inneholder aloe vera som etterlater huden myk og full av fukt.

Glöd Sophie Elise Self Tan Drops + Sheet Mask

Selvbruningsdråper som utvikler en gradvis, naturlig glød og gir en solkysset farge. Blandes enkelt inn i fuktighetskremen morgen og / eller kveld. 

Rudolph Care A Hint of Summer

Med disse prisvinnende Self Tan dråpene fra Rudolph Care kan du beholde sommergløden hele året, helt naturlig. Bland et par dråper inn i fuktighetskremen din og få en naturlig glød, fri for solskader.

Glöd Sophie Elise Self Tan Remover Mousse

Denne selvbruningsfjerneren har en 2-i-1-formulering som kan hjelpe deg å korrigere uheldig påføring av selvbruning og prepper huden før neste påføring. Denne sørger for et mer langvarig og jevnt resultat på selvbruningen. 

Hvis du enda ikke har sett noen produkter som passer deg eller dine finner du tusenvis av magiske produkter her!