Sarah B. JohansenComment

Allure´s Best of Beauty Awards 2019

Sarah B. JohansenComment
Allure´s Best of Beauty Awards 2019

I din daglig scrolling etter inspirasjon blir du “bombardert” med anbefalinger - alt fra “aaahmazing” sko til treningsformer som vil forandre livet ditt. MEN i en tid der overdrivelser ofte skjer -  hvordan vet du hva som er verdt det?

Når du skal handle klær er du overlatt til deg selv, men når det kommer til skjønnhet er det enkelt - for magasinet Allure har gjort jobben for deg! Alt du trenger å gjøre er å lete etter det røde stempelet de setter på sine favoritter.

download.png

Dette er hvordan de utfører testen: de distribuerer tusenvis av verdens mest forbløffende skjønnhetsprodukter i dusinvis av kategorier til et team med 5 testere. De logger tilbakemeldingene på produktene i flere måneder. De ringer og mailer kosmetiske kjemikere, hudleger, makeupartister og frisører som å finne ut av hva de elsker mest av alt, hva de syns om den kliniske studien og hva de selv ville brukt pengene sine på.

Etter alt dette, anså Allure 306 produkter som er verdige i en Best of Beauty Award - og det røde stempelet til Allureapproval. Det er ikke noe lite antall, men det er en liten bit av de få skjønnhetsprodukter som kommer gjennom instagram-feeden din daglig. 

Vi viser dere vinnerene i utvalgte kategorier som du finner hos oss på Coverbrands.no - kategoriene er: Hår, hud, base, negler, kropp, verktøy og kupp.

Klar til å se vinnerne i  kategoriene? Husk: Hvert produkt på hver liste nedenfor har fått den røde forseglingen - med andre ord, det er virkelig ahhhmazing. Og genialt. Og det vil endre (i det minste skjønnhetsrutine-delen av) livet ditt.

Og vinnerne av Allures Best of Beauty Awards for 2019 er ...

 

HÅR:

COLOUR PROTECT SHAMPOO

Colour Protect Shampoo fra SACHAJUAN er en fargebevarende shampoo til kjemisk behandlet og farget hår. Shampooen er spesielt utviklet for å unngå at hårfargen falmer kort tid etter fargingen. Den bevarer intensiteten i farget hår, slik at hårfargen holder seg fresh og fin over lengre tid.

 

HUD:

BALANCING FORCE OIL CONTROL TONER

Dette ansiktsvannet fjerner effektivt overflødig olje og åpner porene og gjør dem mindre synlige, uten å tørke ut huden. Inneholder Green Fusion-kompleks, neemfrøolje og en kraftfull blanding av salisylsyre, glykolsyre og melkesyre, og gir en matt, men frisk glød.

Brukes etter rens og før fuktighetskrem.

 

BASE:

COMPLEXION RESCUE HYDRATING FOUNDATION STICK SPF 25

Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick SPF 25 er en flytende, vannbasert foundation i stickformat med SPF 25. Formelen er rikt fuktighetsgivende med over 30% mineralrikt vann, og kan bygge opp en medium til full dekkevne. Den lette teksturen er enkel å påføre, smelter inn i huden og etterlater en sunn glød. Bruk denne multifunksjonelle stiften som foundation, concealer eller for contouring. Med praktisk og lett forpakning er produktet perfekt å ha med seg på reise eller i vesken.

And oh: produktet er 100% vegansk!

 

SELF TAN PURITY - BRONZING WATER FACE MIST

St. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist er en forfriskende og avkjølende ansiktsmist som er helt klar i fargen, der selvbruningsingrediensene blir aktivert ved risting av produktet. Gir fuktighet og friskhet til ansiktet samt en naturlig, gyllen sommerglød. Det selvbrunende ansiktsvannet inneholder 100% økologisk DHA fra naturlige ingredienser, og er fri for allergener - noe som gjør den super for absolutt alle hudtyper.

 

MURUMURU BUTTER BRONZER

Murumuru Butter Bronzer fra Physicians Formula er en silkemyk og luksuriøs bronser beriket med Murumuru Butter, Cupuacu Butter og Tucuma Butter. Formulert med essensielle fettsyrer og pro-vitaminer som mykgjør, nærer og fukter huden. Produktet er allergivennlig, uten parabener, glutenfritt, oljefri og "Cruelty Free".

 

NEGLER:

NAIL ENVY SAMOAN SAND

Nail Envy Samoan Sand gjenoppbygger ødelagte og svake negler slik at den blir sterke og sunne.

 

GEL SETTER

Essie Gel Setter er en lakk som gir umiddelbar, holdbar og ultra glansfull look til neglene dine. Top Coaten forsegler fargen og gir en nydelig, gellignende finish. Du behøver ikke å bruke UV-lampe.

 

BODY:

SELF TAN - BRONZING MOUSSE EXTRA DARK

SELF TAN - Bronzing Mousse Extra Dark fra St.Tropez gir dyp, intens farge, og er utviklet med ny teknologi som gjør at fargen utvikler seg på kun fire timer! Enkel å påføre, avgir ingen sjenerende selvbruningslukt og smitter ikke av. Skummet har en lett formula som kjennes behagelig mot huden og tilfører fuktighet i opptil 24 timer. Passer for alle hudtyper og hudtoner, og gir et langvarig resultat.

 

VERKTØY:

F64 SOFT BLEND CONCEALER BRUSH

Sigma Beauty F64 Soft Blend Concealer Brush har en myk og stor bust, og er laget for å påføre kremet eller flytende concealer på store områder, som panne og kinn.

 

HIGHLIGHTING BRUSH

Highlighting Brush fra e.l.f. Cosmetics er en slank, avsmalnet sminkekost med «fluffy», løs bust, for presis påføring av highlighter på kinnben og brynsben. Børsten kan også benyttes til skulpturering og konturering av ansiktet, samt til blending og dusing av kremede eller flytende ansikts-makeup. Enkel å rengjøre.

 

SETTING BRUSH

Siste finish på enhver look. Perfekt til å highlighte!

 

BEAUTYBLENDER

beautyblender er sminkeproduktet som revolusjonerte beautybransjen! Sminkesvampen gir et perfekt resultat uten skjolder og dekker jevnt og naturlig.

 

TANGLE TEEZER ORIGINAL

Alle vet hvor vondt det er å gre hår som er flokete. Nå har det kommet en ny hårbørste som løser dette hverdagsproblemet.

 

PLATINUM+ PROFESSIONAL STYLER

Platinum+ Professional Styler fra GHD har Tri-zoneTM-teknologien som gjør at varmen er konstant, og reduserer skadene håret tar av varmebehandlende verktøy. Platinum+ Professional Styler er fantastisk til å style både festklare krøller og bølger, eller til å oppnå en glatt og elegant look. Styleren fungerer på alle hårtyper, og til alle hårlengder.

 

KUPP:

TRAVEL PERFECTING BLENDER

EcoTools Travel Perfecting Blender er en myk og smidig makeup-svamp som er ypperlig til blending av foundation. Kan benyttes våt for en duggfrisk look eller tørr for et heldekkende resultat. Beskytt svampen med medfølgende Travel Case - både til daglig lufttørking og når du er på reisefot.

THE ORDINARY HYALURONIC ACID 2% + B5

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 er et fuktighetsgivende serum som inneholder ultraren, vegansk hyaluronsyre som tilfører intens fuktighet til huden som varer hele dagen. Visste du at hyaluronsyre kan trekke til seg opptil 1000 ganger dens egen vekt i vann? Fuktigheten på hudflaten forsterkes ytterligere gjennom vitamin B5.