Få huden din til å stråle uten makeup

Få huden din til å stråle uten  makeup

Noen hverdager har vi ikke tid eller ork til å legge makeup, og noen dager har vi rett og slett bare har lyst til å la huden få en liten pustepause..

Likevel kvier mange seg for å gå bare-skin da de føler at huden mangler den utstrålingen og gløden som sminke gir. Men ikke alle vet at det faktisk finnes hudpleie som kan gi deg denne umiddelbare gløden - uten et snev av sminke!

Med disse enkle og anvendelige produktene fra Ole Henriksen kan du sørge for at huden din gløder alene til enhver tid. Ingrediensene er nøye plukket ut og utviklet for å passe til alle hudtyper og alle aldre. For hvem vil vel ikke ha en glødende hud? Her viser vi deg produktene og stegene du trenger for å få gløden du lengter etter.

Eksfolier huden

Det første viktigste steget en glødende hud er å eksfoliere huden jevnlig for å fjerne døde hudceller - for det er umulig å få huden til å stråle på sitt fulleste om det ligger et grått, tørt og gustent lag av døde hudceller utenpå. Derfor - start med å eksfoliere huden i lette sirkelbevegelser med en deilig og oppfriskende skrubb. De små kornene vil skrubbe bort død hud samt sette i gang blodsirkulasjonen i ansiktet ditt som vil gi deg en frisk og naturlig glød.

Pore-Balancing Facial Sauna Scrub fra Ole Henriksen gjør også porene mindre synlige og fjerner døde hudceller ved hjelp av glykolsyre og melkesyre.

Foretrekker du derimot en kjemisk peeling, er nyheten PHAT Glow Facial Mask fra Ole Henriksen midt i blinken for deg! Denne peelingmasken er som en ansiktsbehandling hjemme, og eksfolierer huden ved hjelp av PHA-syre, som gir de samme utjevnende- og aldersbekjempende resultatene som AHA-syre, bare at PHA er litt "fetere".

Ønsker du en skikkelig vitaminboost, er Transform Lemonade Smoothing Scrub perfekt for deg. Skrubben renser porene i dybden, og er beriket med AHA-syrer, sitronskall og eksfolierende sukker som polerer hudens tekstur og etterlater den avslappet, frisk og fuktighetsrik.

Bruk en god toner

Sørg deretter for å bruke en god toner for å gjenopprette hudens naturlige pH-verdi og fjerne rester av olje, smuss og urenheter. En toner vil også minske porene dine, som gir huden din en ekstra glatt og jevn overflate.

Bestselgeren Dark Spot Toner er full av konsentrerte AHA’s for målrettet jobbing mot fine linjer og rynker, mens Balancing Force Oil Control Toner passer utmerket til de som har en oljete og fet hud, da den reduserer oljeproduksjonen i huden og matter ned hudoverflaten.

Serum og ansiktskrem som gir glød

Nå som du har preppet huden din er det på tide å tilføre den massevis av herlig fukt og glød! Serum og ansiktskrem vil gjenopprette fuktigheten i huden og mykne opp tørre partier slik at den blir etterlatt med et fuktig og friskt uttrykk. Start med å påføre et serum for å booste, og gi mer liv til huden.

Ole Henriksen sin nye bestselger Banana Bright Vitamin-C Serum vil du oppleve å få en instant glow! Vitamin-C er en av de mest kraftigste antioksidantene vi har, og har egenskaper som lysner, strammer opp og beskytter huden. Vitaminet bekjemper tidlige aldringstegn slik som pigmentflekker og hyperpigmentering, samt linjer og slapphet i huden da serumet gir en «plumping» og «filling» effekt.

Etter at du har påført serum, bruk en rik og fuktighetsgivende krem slik som Truth C-Rush Brightening Double Crème for et ekstra skinnende og duggfriskt resultat. Kremen er superlett, men superfuktende. Beriket med antioksidanter, essensielle fettsyrer og hotte Vitamin-C.

“Instagram filter” øyekrem og primer

Den siste (og superviktige!) nøkkelen til en glødende og strålende hud er disse to magiske produktene som gir deg en umiddelbar «instafilter» effekt.

Med øyekremen Banana Bright Eye Creme føler du deg øyeblikkelig kvikkere, og med Banana Bright Face Primer får du en jevn og strålende glød med en superlett utjevning av huden.

Med sine lysreflekterende perler gir både primeren og øyekremen en umiddelbar og strålende glød til huden. Hemmeligheten ligger blant annet i bananekstraktet som Truth-serien til Ole Henriksen er basert på. De gule pigmentene gjør også at huden din blir et hint mer gyllen for en vakker utstråling.

Et lite tips: Oppbevar øyekremen i kjøleskapet, da den vil bli enda kjøligere og lettere vil senke hevelsene rundt øyeområdet.

And there you go - du er klar med en glødende look!