coverbrands.noComment

Disse kremene trenger huden din ved sesongskifte

coverbrands.noComment
Disse kremene trenger huden din ved sesongskifte

Visste du at huden din har ulike behov året rundt? Akkurat som sesongene skifter, trenger huden din tilpasset hudpleie! Solkysset hud fylt med glød fra late sommerdager har for lengst blitt erstattet med sliten, grå og blass hud. Høsten har for alvor meldt sin ankomst og sesongskiftet vi står ovenfor nå, både påvirker og utsetter huden for mange ytre stressfaktorer.

Fordi huden er desperat etter fuktighet overkompenserer den ved å øke oljeproduksjonen - noe som fort kan resultere i urenheter, sensitivitet og tørr overhud. Det kan være veldig frustrerende, men heldigvis finnes det en løsning – nemlig fuktighet! Myten om at fuktighet kun skal tilføres visse hudtyper, er en myte som for lengst skulle vært avskaffet. En god fuktighetskrem tilfører huden rikelig med fuktighet, ekstra næring og pleie, og gjør at huden ikke får det samme behovet for å overprodusere oljer i huden. Fuktighet er derfor helt essensielt for å opprettholde en sunn, balansert og glødende hud gjennom hele sesongen! 

Normal hud:

Elemis – Superfood Day Cream fra Elemis 

En fuktighetsgivende dagkrem med plumpet effekt. Rik på antioksidanter og vitaminer, inneholder kremen beskyttende pre-biotika, som bidrar til å forsvare huden mot ytre miljø- og stressfaktorer. Hudens første forsvarsbarriere blir beskyttet slik at huden styrkes og balansen opprettholdes. Kremen gir umiddelbart dyp fuktighet, nytt volum og smidighet og etterlater huden sunn og frisk med massevis av glød! 

Lumene – Glow Reveal Day Moisturizer 

En effektiv fuktighetskrem som bidrar til å gi en gusten og grå hud fuktigheten den trenger. Den unike sammensetningen av ingredienser bidrar til å stimulere hudens naturlige kollagen, som er essensielt for å opprettholde hudens struktur og elastisitet. Med essensielle fettsyrer og vitaminer, gjenvinner en tørr vinturhud sin naturlige glød og får ny energi! 

Inika Organics – Phytofuse Renew Maca Root Day Cream 

En lett og luksuriøs dagkrem som gir deg en nydelig spafølelse med fuktighetsgivende og næringsrike ingredienser. Dagkremen inneholder botaniske ingredienser som funger som ‘’superfood’’ for huden. Beskytter huden mot forurensning og oksidativt stress, og gir hudcellene en ordentlig boost med næring og antioksidanter.  

 

Tørr hud:

Weleda - Skin Food

Vi kan ikke annet enn å elske denne kremen, og dette for en svært god grunn! Møt Weledas bestselgende produkt, som i tillegg til å ha vunnet pris for beste multikrem, brukes av verdensstjerner og makeup-artister verden rundt. Kremen er av helt naturlige og næringsrike ingredienser som fungerer eksepsjonelt for deg med svært tørr hud. Egner seg også glimrende til tørre lepper, neglebånd, hender og atopisk og psoriasishud. Påfør vidunder-produktet på morgenen, eller på kveldstid, og opplev en fuktet, beroliget og beskyttet hud. 

Cosrx – Hydrium Moisture Power Enriched Cream

Spesielt utviklet for gusten og dehydrert hud. Med fløyelsmyk konsistens får huden en langvarig og rikelig fuktboost uten følelsen av fet hud og tette porer. Kremen inneholder panthenol, propolis og ceramide som har fuktighetsgivende, regenererende og betennelsesdempende effekter for å gjenopprette og styrke din hudbarriere. 

BareMinerals – Skinsorials Butter Drench Restorative Rich Cream

En luksuriøs krem som tilfører rikelig med fuktighet og pleier en svært tørr hud. Kremen inneholder en cocktail-blanding av peptider, ceramider og aminosyrer som stimulerer fuktighetsfaktorer i huden og styrker hudbarrieren. Tørrhetslinjer og irritasjoner erstattes med en mykere jevnere og fastere hud! 

 

Sensitiv hud:

RÅ Organic Skincare – Favn Face Balm 

En unik, vannfri formel som smelter på huden og fungerer som en beskyttende ‘’bandasje’’ mot stram, tørr og reaktiv hud. Kremen beskytter huden mot kulde, tørr luft og er rik på essensielle fettsyrer og vitaminer som gir huden en skikkelig boost av næring! 

Caudalie – Vinosource SOS Intense Moisturizing Cream

En dagkrem formulert for sensitiv hud med fuktighetsgivende aktive ingredienser fra 97% naturlig opprinnelse. Huden får tilført næring, pleie og en intens og langvarig fuktighetsboost som holder tørrhet, rødhet og irritasjon under kontroll. Hun fremstår myk, smidig og behagelig. 

Lumene – Moisture & Relief Rich Day Cream

Revalitiserer og slukker tørsten til en dehydrert og sensitiv hud. Tilført betakompleks låser fuktigheten inn under hudoverflaten for langvarig komfort og frigir følelsen av stramhet. Kremen gir termisk stressbeskyttelse som gjør at huden skjermes for temperaturforandringer og ytre stressfaktorer. Med sine beroligende ingredienser reduseres utseende av tørrhetsindusert rødhet og irritasjon. Fuktighetsnivået gjenopprettes, og huden får tilført intens og dyp rehydrering.

 

Fet hud:

COSRX - Advanced Snail 92 All in one Cream

Denne bestselgeren gjenoppretter ungdommelig vitalitet og er en dypt nærende gel som bekjemper tegn på aldring. Kan brukes til alle hudtyper, selv de med akneutsatt hud. Beriket med 92 % Snail Secretion Filtrate - Koreas best bevarte skjønnhetshemmelighet, etterfyller og fornyer den lette, hurtigabsorberende geléen tørr og ubalansert hud.

Caudalie – Vinopure Skin Perfecting Mattifying Fluid

En lett dagkrem beriket med essensielle oljer som absorberes raskt og effektivt inn i huden. Forbedrer hudens tekstur og gir et matt utseende uten å strippe huden for all dens fuktighet! Hjelper til med å balansere overproduksjon av olje- og talg som gir en økt sannsynlighet for fremkomst av kviser og tilstoppede porer. 

Ole Henriksen – Cold Plunge Pore Remedy Moisturizer

En vidunderkrem for grov og akneutsatt hud! Inspirert av det ''kalde stupet'' i den skandinaviske badstuesyklusen, gir kremen en avkjølende følelse med en forfriskende dose av fuktighet. Den lette, oljefrie formularen motvirker pigmentflekker, rynker og fine linjer og forbedrer hudens struktur. Den hjelper med å balansere talgproduksjonen og har en mattende effekt. Med BHA og LHA syrer virker den lett eksfolierende og betennelseshemmende og løser opp fett og smuss. Synligheten av porer minimeres betraktelig og hudtonen jevnes ut. 

 

Moden hud:

Ole Henriksen – Truth C-Rush Brightening Double Crème

En luksuriøs ansiktskrem med en boost av C-vitamin. Ansiktskremen gir massevis av fuktighet og næring til en tørr og gusten hud. Kremen er beriket med hyaluronsyre som sørger for oppstramming av huden, og antioksidanter og essensielle fettsyrer som lysner, jevner og reduserer synligheten av rynker og fine linjer. Den fantastiske konsistensen absorberes lett og etterlater huden fresh og silkemyk dagen lang!

Filorga – Global Repair Cream

En multi-revitaliserende og næringsrik ansiktskrem mot aldring som retter seg mot alle bekymringene til moden og devitalisert hud. Aktive ingredienser som brukes i injeksjoner, er benyttet av Filogra innen deres hudpleie for å gi ansiktet et synlig løft og tilføre huden en intens boost av fuktighet for en ungdommelig og sunn glød. Huden føles fastere, jevnere og plumpet! 

Matis – Corrective Hyaluronic Perf 

En eksklusiv rik og nærende ansiktskrem som gir en intens og langtidsvirkende fuktighetseffekt. Kremen virker forebyggende mot rynker, fine linjer og tap av elastisitet, og motvirker videre ytre stressfaktorer og hudirritasjoner. Produktet kombinerer to vektoriseringsteknologier i et 3D-fuktighetssystem som frigjør hyaluronsyre slik at syren trenger dypt og effektivt inn i huden. Inneholder sfærer som fyller opp og glatter ut tørrhetslinjer på en måte som etterligner den kraftige effekten av hyaluronsyreinjeksjoner.