coverbrands.noComment

Derfor bør du bruke øyekrem

coverbrands.noComment
Derfor bør du bruke øyekrem

Det delikate øyeområdet er et av de første som viser synlige tegn på aldring og hverdagens stress. Det viser seg i form av hevelser, mørke skygger og linjer, som igjen kan få oss til å se slitne eller eldre ut.

Hvis du fortsatt ser ut som om du har hatt en sen kveld selv etter en god natts skjønnhetssøvn, er det sannsynlig at det du nå bruker rundt øynene ikke er tilstrekkelig pleie. For mange kan det være fristende å bruke favorittserumet eller fuktighetskremen opp til vippekanten i stedet for å investere i en egen formel, men vi vil ikke anbefale dette da øyeområdet ikke får den essensielle og skånsomme næringen den trenger.

En øyekrem som hjelper til med å redusere utseendet på kråkeføtter og dehydreringslinjer. Denne formelen inneholder beroligende nordiske blåbær-, havre- og rapsoljer kombinert med et fuktighetslåsende Beta-kompleks som gir beroligende fuktighet og lindring av følelser av tetthet i det ømfintlige øyeområdet.

“En dedikert øyekrem som er utviklet spesielt for området er veien å gå”

Huden rundt øyeområdet er nemlig 10 ganger tynnere enn i resten av ansiktet, noe som gjør det mer skjørt og følsomt. Det betyr at de fleste serum og fuktighetskremer er for rike eller for sterke på aktive stoffer. Hvis du overbelaster huden, kan det føre til irritasjon, og faktisk få øynene til å se enda "trøttere" ut.

En dedikert øyekrem som er utviklet spesielt for området er veien å gå, siden den vil være mild og lett nok for den sarte øyehuden, og fri for ingredienser som kan forårsake irritasjon eller forverring. De vil også inneholde de beste ingrediensene for å ta tak i og forbedre dine hudbekymringer.

Uansett hva du ønsker at øyekremen skal jobbe med; enten det er poser, mørke ringer eller linjer og rynker, finnes det en øyekrem som passer perfekt til deg! Et lite tips er å holde et ekstra øye med ingredienser støttet av vitenskapen, slik at øyekremen faktisk kan holde det de lover. For eksempel vil Koffein vil roe ned hevelser, Vitamin C vil lysne, og Retinol vil jevne ut fine linjer og rynker. Nøkkelen er å holde seg til produktet for å se resultater.


Her er våre mest populære og bestselgende øyekremer til ulike behov

 

Tørr og dehydrert øyehud

Klairs - Fundamental Nourishing Eye Butter

En rik og fyldig øyekrem uten en klebrig følelse. Inneholder olje fra solsikkefrø og peptider som har svært gode anti-age egenskaper. Perfekt for det sarte øyeområdet. Kremen er formulert for å gi fukt og næring til det sarte øyepartiet.

Dr. Hauschka - Eye Balm

Eye balm fra Dr. Hauschka gir øyepartiet en skånsom beskyttelse. Balsamen er en beskyttende pleie med en intensiv virkning for alle hudtilstander. Den delikate huden rundt øynene er spesielt skjør og utsatt for tørre linjer. Sammensetningen av gulrot, rundbelg, neem, bivoks, kakaosmør, silke og olje fra aprikoskjerne styrker det delikate øyepartiet.

Lumene - Moisture & Relief Rich Eye Cream

En øyekrem som hjelper til med å redusere utseendet på kråkeføtter og dehydreringslinjer. Denne formelen inneholder beroligende nordiske blåbær-, havre- og rapsoljer kombinert med et fuktighetslåsende Beta-kompleks som gir beroligende fuktighet og lindring av følelser av tetthet i det ømfintlige øyeområdet.

Dr. Hauschka - Daily Hydrating Eye Cream

Daily Hydrating Eye Cream fra Dr. Hauschka gir området rundt øynene en glatt følelse. Det fuktighetsrike og glattende produktet er et ideelt supplement til dagpleien uansett hudtilstand. Den delikate huden rundt øynene er spesielt skjør og utsatt for tørre linjer. Sammensetningen av rosevann, ananas, stokkrose og ringblomst virker forfriskende, fuktighetsbevarende og beroligende på huden.

Weleda - Cactus Hydrating Eye Gel

Cactus Hydrating Eye Gel fra Weleda er en intensiv fuktighetsgivende lettabsorberende øyekrem. Kremen gir en kjølende følelse for trette øyne. Påføres med en kjølende roll-on i metall.

 

Mørke ringer og poser under øynene

Ole Henriksen - Truth Banana Bright Eye Cream

Magi i en krukke - Truth Banana Bright Eye Crème fra Ole Henriksen er et must-have i hudpleierutinen! Øyekremen strammer, lysner og korrigerer mørke ringer rundt øynene øyeblikkelig. Produktet inneholder en unik boost av C-vitaminer og vil redusere ringer, fine linjer og andre smilerynker. Med sin lyse og luftige tekstur, gir kremen en super base for sminken din. Øyekremen inneholder blant annet jojobafrøolje, sheasmør og essensielle fettsyrer som har en fuktighetsgivende, mykgjørende og glatt effekt på huden - «Wake up before you makeup»!

Ren - Brightening Dark Circle Eye Cream

Brightening Dark Circle Eye Cream - 15ml fra REN er utviklet for å lysne huden rundt øynene og redusere hovne øyne, uten irritasjon. Den gir huden påfyll av glød og jevner hudtonen, etter kun en påføring. Den kan brukes både over og under øynene, og rundt brynene. Miljøvennlig emballasje med resirkulert plast. Vegan.

Q+A - Caffeine Eye Serum

Caffeine Eye Serum fra Q&A er et øyeserum som inneholder koffein! Serumet pleier og demper hovenhet og mørke ringer rundt øynene. Produktet kommer i en tube med praktisk rollerkule som gir en lett massasje og stimulerer til sirkulasjon i området under øyet.

The Ordinary - Caffeine Solution 5% + EGCG

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG har en lett tekstur som kan hjelpe med å redusere synligheten av mørke ringer og hovenhet i øyeområdet. Koffein kan også bidra til å redusere synligheten av cellulitter.

 
 

Ren - Vita Mineral Active 7 Radiant Eye Gel

REN Vita Mineral Active 7 Radiant Eye Gel er en lett og avkjølende øyegele som inneholder bioaktiver som bidrar til å redusere tegn til trøtthet rundt øynene. Øyegelen stimulerer til drenering for å redusere hevelser og bidrar til å øke fuktighetsnivået over tid. Mørke ringer blir betydelig redusert ved bruk. Som et resultat ser øynene våkne ut, og det delikate området rundt øyepartiet får masse fuktighet! Kan brukes over eller under sminke.

 

For fine linjer og rynker

Ole Henriksen - Wrinkle Blur Bakuchiol Eye Gel Cream

Wrinkle Blur Bakuchiol Eye Gel Creme fra Ole Henriksen er en dobbeltvirkende øyekrem som minsker utseendet på linjer rundt øynene med Bakuchiol, peptider og orkidee-stamceller. Samtidig som den synlig forbedrer hudens fasthet, elastisitet og utseendet på mørke sirkler. I tillegg hjelper kremen også med å utjevne utseendet på øyelokkets hudtone.

 

Filorga - Global Repair Eye & Lip Cream

Global Repair Eye & Lip Cream fra Filorga er en multi-revitaliserende og næringsrik anti-aging krem for øye-og leppekonturområdet. Hjelper med å gi glød, dempe mørke ringer, hevelse, dehydrering, smilerynker og fine linjer. En konsentrert multi-revitaliserende krem designet spesielt for øye-og leppeområdet, inspirert av estetiske medisinske teknikker for å skape en synlig og intensiv foryngende effekt i ett enkelt steg!

Claudalie - Resveratrol Lift Firming Eye Gel

Resveratrol Lift Firming Eye Gel fra Caudalie er utviklet med avanserte vinresveratrol og fyldegivende mikrohyaluronsyre. Den kraftfulle antialdringsbehandlingen reduserer hevelser, mørke ringer og tegn på tretthet. Samtidig glatter den ut fine linjer og rynker, og gir ungdommelig utseende øyne. Du vil oppleve at du ser mer uthvilt ut, oppfrisket og har mer hydrert hud.

 

Bare Minerals - Ageless Phyto-Retinol Eye Cream

Ageless Phyto-Retinol Eye Cream fra Bare Minerals er en øyekrem som tilfører glød og fuktighet, og er anti-aging. En ren, vegansk øyekrem formulert med Phyto-Retinol, et naturlig plantebasert retinolalternativ som er like effektiv som retinol, men uten å gi rødhet, tørrhet eller sensitiv hud. Denne antiaging øyekremen er klinisk bevist å dramatisk redusere synligheten av fine linjer, kråkeføtter, hevelse og misfarging på bare 1 uke.

 

Filorga - Time Filler Eye Cream

Time-Filler Eye Cream fra Filorga tar inspirasjon fra estetiske medisinteknikker for å redusere rynker og mørke ringer, løfte øyelokk og forsterke vippene. Kremstrukturen til TIME-FILLER EYES absorberes øyeblikkelig inn i huden og etterlater den fløyelsaktig.

 

Elemis - Pro-Collagen Eye Renewal

Pro-Collagen Eye Renewal fra Elemis er en antirynke øyekrem for fine linjer. Denne klinisk beviste intensive øyekremen reduserer synligheten av fine linjer og gir næring til den sensitive huden rundt øynene. Fine linjer rundt øynenes kontur blir synlig glattet og redusert, for å få frem virkelig ungdommelige øyne.

Andre pleiende og fuktighetsgivende produkter til øyne

Elemis - Pro-Collagen Eye Revive Mask

Pro-Collagen Eye Revive Mask fra Elemis er en multifunksjonell antiage øyenmaske. Få en frisk, myk og fast hud rundt øynene med denne trippelvirkende øyemasken og serum i ett. Denne lette geléen kan brukes både som en antiaging nattmaske, en fuktgivende øyeprimer på morgenen og som en balm i løpet av dagen for å jevne ut og forynge den følsomme huden rundt øynene.

 

Bare Minerals - Skinlongevity Long Life Herb Eye Treatment

Skinlongevity™ Long Life Herb Eye Treatment fra bareMinerals er en vegansk øyebehandling - klinisk bevist å styrke hudbarrieren din! I løpet av 4 uker er synlige aldringstegn tydelig redusert. Bruk av produktet fører til synlig reduksjon av rynker med 55%. Produktet reduserer synligheten av mørke ringer med 25%.

Bare Minerals - Skinlongevity Green Tea Herbal Eye Mask

Skinlongevity™ Green Tea Herbal Eye Mask fra bareMinerals er en avkjølende gele-øyemaske! Masken gir næring og fuktighet til huden rundt øynene og reduserer hovenhet. Det delikate området under øyet ser umiddelbart mer uthvilt ut. En pakke inneholder 6 masker.

 

Patchology - Moodpatch Perk Up Eye Patch - 5 Pairs/Box

Trenger øynene dine en energiboost? Da er denne øyemasken noe for deg! Beriket med energiforsterkende grønn te, antioksidantrikt furubladekstrakt og mørk sirkeleliminering av hvit morbær demper øyemasken hevelser og lysner opp øyeområdet på et blunk!