coverbrands.noComment

Løs dine hudpleiebekymringer med aktiv og naturlig hudpleie

coverbrands.noComment
Løs dine hudpleiebekymringer med aktiv og naturlig hudpleie

Vi har alle forskjellig hudproblematikk og trenger individuelle løsninger.

Vi vet at huden påvirkes av alt. Vær og sesong. Stress og uro. Glede og latter. Søvn og slitenhet. Sykdommer og plager. Listen er lang. Ecooking har spesifisert den minste til den største problematikken og på denne måten utarbeidet en rekke problemløsere for alle hudtyper, kjønn og aldere.

Produktene er utviklet primært for å oppnå synlig effekt, samt at innholdet skal ha en så høy andel som mulig av ingredienser som er naturlig og økologiske. Produktene i serien oppsto etter behov, da hvert produkt ble utviklet for å løse et bestemt problem, derfor er det ingen rød tråd i valg av ingredienser i serien. Dette for at du lettest mulig skal finne den beste løsningen for deg, uten å dra deg i håret i et hav av alternativer. Tørr hud? Fet/kombinasjonshud? Sensitiv/rød hud? Et ønsker om glødende hud? Vi fikser!

Ecooking_Sarah_S%C3%B8ren_siddende_grinende+%281%29.jpg


Tørr hud:

Cleansing Milk


Ecooking cleansing milk nærer, renser og fukter huden din. Den er spesielt godt egnet for sensitiv eller tørr hud. Cleansing milk er en mildere form for rensing enn rensegel og inneholder blant annet organisk solsikkeolje og organisk glyserin som til sammen roer, fukter og pleier. Vegansk og dermatologisk testet.


TIPS: Dersom du har veldig tørr hud og vil tilføre ekstra fukt, kan du bruke Ecooking Multi olje etterpå eller blande oljen inn i rensemelken. 


Moisturizing Serum


Fuktighetsgivende serum er for alle aldere og hudtyper og tilfører huden fuktighetsforsterkninger. Den naturlige fuktigheten i huden forsvinner når vi blir eldre. Når dette skjer, blir linjer og rynker dypere og huden din, tørrere. Fuktighetsserum vil tilføre fuktighet til huden uten å gjøre den fet. Serumet er laget for å dekke spesifikt behov, ønsker eller problemer med huden. Serumet kan brukes morgen og kveld. Vegansk og dermatologisk testet.

Nattkrem


Ecooking nattkrem er en ansiktskrem som sørger for langvarig fuktighetsbalanse og reduserer dybden av fine linjer, synlig, når den brukes over en periode.
Argireline, et heksaptid som betyr 6 naturlige aminosyrer, reduserer dybden på de fine linjene. De fine linjene vises på grunn av at ansiktsmusklaturen blir for stimulert. Argireline fungerer på samme måte som Botox og får ansiktsmusklene til å slappe av naturlig. Trylagen øker kollagen i huden og gir den en frisk glød. 

 

Kombinasjonshud:

Cleansing Scrub


Cleansing scrub er en mild og effektiv 2-i-1 renseskrubb basert på naturlige og organiske ingredienser. Skrubben kombinerer rensing og peeling. På denne måten rengjør den huden i dybden og fjerner forsiktig døde hudceller, slik at huden blir ren, glatt og myk i en blink.


Daglig rensing er den viktigste delen av hudpleierutinen din for å opprettholde sunn og vakker hud. For å sikre optimal effektivitet fra hudpleieproduktene, er det viktig å bruke dem på renset hud uten døde hudceller. Døde hudceller gjør huden din matt og grå, og de «absorberer» alle de gode ingrediensene i hudpleieproduktene dine, og forhindrer dem i å fungere etter hensikten.


Clarifying Serum

Clarifying Serum 20 ml fra Ecooking er et vegansk serum som inneholder salisylsyre, som forhindrer bakterier i å vokse på hudens overflate. Dette rensende og porereduserende serumet er perfekt for bruk på fet, akneutsatt hud. Dette serumet er også ideelt for å behandle kviser eller urenheter.

TIPS: Et serum kan ikke erstatte en dag- eller nattkrem fordi det inneholder visse ingredienser som fungerer etter ditt spesifikke behov. Bruk derfor serumet før dag/natt-krem for å oppnå maksimal effekt. 

24 Hours Cream

En ansiktskrem som egner seg godt for sensitiv og ung hud- og for de som ønsker en lettere konsistens som trekker fort inn i huden.  Den er ekstremt fuktighetsgivende og kan brukes som både dag og nattkrem. 24 hour cream er fylt med fuktighetsgivende ingredienser, som Trylagen, og varer i 24 timer. Vegensk og dermatologisk testet.

 

Sensitiv og rød hud



Cleansing Milk


En sensitiv hud trenger mild pleie som lindrer huden og tilfører nødvendig fuktighet fremfor å tørke den ut. Ecooking cleansing milk nærer, renser og fukter huden din. Den er spesielt godt egnet for sensitiv eller tørr hud. Cleansing milk er en mildere form for rensing enn rensegel og inneholder blant annet organisk solsikkeolje og organisk glyserin som til sammen roer, fukter og pleier. Vegansk og dermatologisk testet.

Vitamin E Serum

Vitamin E Serum er et reparerende serum som gir huden rikelig med fukt! Serumet egner seg godt til en sensitiv, tørr og akneutsatt hud. Passer også perfekt til solbrent hud, skorper og mindre sår, svært tørr hud og arr. E-vitamin øker hudens naturlige fuktighetsnivå og har en helende effekt på sår og skrammer, dette er takket være antioksiderende egenskaper.

Ecooking Anti Redness Cream

Kremen er laget av aktive ekstrakter fra sopp og gress som motvirker rødhet og irritasjon/kløe på hudens overflate; samtidig som den fukter og styrker huden innenfra. Inneholder aktive optiske ingredienser som kan bidra til å redusere fine linjer og synlige porer. Den er også svetteabsorberende, og gir huden en matt finish.

Kamille har en betennelsesdempende effekt som gjør den svært egnet for sensitiv hud og hud utsatt for kviser, for alle aldere. Videre letter kamillen og blokkerer irritasjon ved å skylle huden fra frie radikaler som ellers skader huden og akselererer aldringsprosessen. Det høye innholdet av aktive ingrediensene er testet på UV-indusert stress, betennelse, rødhet og kløe.

 

Glødende hud:

Ecooking Cleansing Scrub
En god ansiktsskrubb er den første viktige nøkkelen til en glødende hud. En tørr hud gjør nemlig at huden ikke får absorbert fuktigheten optimalt, så for en fuktig og glødene hud er det viktig å skrubbe og preppe huden godt.

Hvorfor den fungerer Cleansing Scrub så bra: Organisk mandelolje som tilfører intens fuktighet og næring og holder huden glatt og myk. Organisk Aloe Vera som beroliger, fukter, regenererer og myker huden din. Pimpstein er en stein dannet gjennom vulkanutbrudd. Det fine granulatet av naturlige lavasteiner eksfolierer huden din, og mengden sikrer at du kan bruke den hver dag, morgen og kveld. Glykolsyre renser huden dypt. Olivine-ekstrakt er rik på magnesium og bidrar til å stimulere metabolske celleaktiviteter. Skrubben fungerer for alle hudtyper og er allergisertifisert, dermatologisk testet og vegansk. 

Ecooking Vitamin-C Serum
Vitamin C serum er et effektivt serum med høyt innhold av Vitamin C, som har en klinisk dokumentert effekt. Dette serumet gir huden din en fuktighetsforsterkning og reduserer linjer, rynker og hyperpigmentering samt øker kollagenproduksjonen. Det er takket være ingredienser som hyaluronsyre og natrium-PCA at huden din får mye fuktighet og holdes fuktig i lengere perioder.

Vitamin C serum inneholder også den aktive ingrediensen actibiome som styrker huden, fjerner rødhet og utjevner hudtonen. Kombinasjonen av disse effektive ingrediensene gjør at huden din ser sunnere, lysere og yngre ut. Vitamin C serum kan prikke på huden din og få huden til å blusse opp et øyeblikk. Derfor anbefales ikke C-vitamin for sensitiv hud. Hyaluronsyre virker beroligende på huden og holder huden fuktig uten å gjøre den fet.

Day Cream

Til syvende og sist er det viktig å påføre rikelig med fuktighet for en glødende hud. Etter påført serum, bruk enten dagkrem eller nattkrem for å gi huden din en skikkelig fuktighetsbombe. Day Cream fra Ecooking er en vegansk, nærende dagkrem med tindved og salvie. Inneholder Hyadisine, som tilfører umiddelbar og langvarig fuktighet og glatter huden synlig ut. Inneholder også Trylagen, en kombinasjon av aktive peptider og proteiner som stimulerer kollagenproduksjonen for å bevare en ungdommelig hud.

 

Ansiktsmasker

Ecooking Clay Mask
Rensende og forfriskende maske, som pore minimerer og jevner ut huden. Ecookings anti-flamatoriske leiremaske inneholder irisekstrakt, sinksalt og vitamin-A som renser, oppdaterer og «starter» huden på nytt. Kombinasjonen av aktive ingredienser bidrar også til å redusere rødhet og talgproduksjonen som er ansvarlig for fet hud. Pseudoalteromonas Ferment Extract, et peptid ekstrahert fra antarktisk gjørme også kjent som Antarcticine, regenererer og beskytter samt forbedrer hydrering. 

TIPS: Masken kan påføres med fingertuppene eller børste. Bruk et serum eller dag/nattkrem etterpå for å ytterligere tilføre huden fuktighet.

Ecooking Peeling Mask
En effektiv maske med peeling-effekt, strammer og glatter huden din. Masken inneholder aktive ingredienser som vil eksfoliere døde hudceller og øke celleproduksjonen. Peeling mask reduserer rynker og gir huden en glatt og frisk glød. Masken er veldig effektiv, og siden den inneholder mange aktive ingredienser, er det viktig at du leser instruksjonene før bruk.

For eksempel må du huske at du ikke må bruke peeling mask før du går ut i solen, og du bør alltid fjerne masken med lunkent vann og ditt favoritt renseprodukt. Og til slutt er det viktig å være oppmerksom på at masken kan gjøre huden din stikkende og rød etter bruk, men det er helt normalt. Det er også normalt hvis huden din ikke reagerer på masken. Den er fortsatt effektiv. Peeling mask har en pH-verdi på 3,5 og inneholder flere aktive ingredisenser som melkesyre og AHA-syre. Vegansk og dermatologisk testet.


TIPS:
Siden dette er en aktiv maske og kan etterlate huden rød etter fjerning, anbefaler vi at du bruker masken på kvelden, så huden har tid til å roe seg ned igjen. 

Ecooking Moisturizing Mask

En lett og fuktighetsgivende maske som inneholder hyaluronsyre, sesamolje, mandarinolje og mandelolje, som gjør huden din sunn og silkemyk. Masken reparerer huden din og får den til å gløde. De effektive ingrediensene gjør det mulig for huden din å opprettholde fuktighetsbalansen. Samtidig beskytter den huden mot tegn på aldring, og har en regenererende anti-alderseffekt. Inneholder organisk agurkvann, aloe vera, mandarinolje, mandelolje, seamolje, hyaluronsyre, glyserin. Vegansk og dermatologisk testet.

TIPS: For maksimal effect anbefaler vi å bruke Peeling mask før fuktighetsmasken. Peeling masken eksfolierer døde hudceller og booster celleproduksjonen, noe som klargjør huden for å absorbere de fuktighetsgivende ingrediensene.