coverbrands.noComment

få like perfekt selvbruning som Sophie Elise

coverbrands.noComment
få like perfekt selvbruning som Sophie Elise

Nydelige Sophie Elise har alltid vært lidenskapelig opptatt av skjønnhet, og har i årevis vært storforbruker av selvbruning. Hun har selv testet og brukt det aller meste på markedet, og er en selvutnevnt «ekspert» på selvbruningsprodukter.

Etter å ha en formening om hva som er de beste egenskapene til selvbruning ønsket Sophie Elise å utvikle sine egne veganske og bærekraftige selvbruningsprodukter. Som et resultat av hennes evige jakt etter det perfekte selvbruningsproduktet oppstod skjønnhetsserien, Glöd Sophie Elise. Produktene er cruelty free og helt fantastiske. Vi viser deg produktene og hvordan du enkelt bruker de for en perfekt glød.

Glöd Sophie Elise_1317.jpg
Selvbruning skal ikke være så veldig komplisert, og med riktig produkter og påføringsmetode er det ikke det heller, understreker Sophie Elise.
— Kilde: minmote, VG, kommersiell artikkel om Glød desember 2020

Enkel fremgangsmåte for perfekt glød

En av de viktigste stegene du tar før du begynner å påføre selvbruning er å preppe huden godt. Påfører du selvbruning på tørr og død hud vil du fort oppdage at resultatet ikke blir like jevnt og fint. For en enkel prepp anbefaler vi at du starter med Self Tan Remover Mousse sammen med en eksfolierende mitt for å fjerne alt av gamle selvbruningsrester.

Benytt en skrubb om huden kjennes ekstra tørr og ‘‘flaky ut Body Scrub fra Glöd Sophie Elise er en rensende kroppsskrubb, som er spesielt utviklet for å eksfoliere, tilføre næring og rense huden, og etterlater den myk og revitalisert. Avslutt deretter med en god fuktighetskrem på tørre partier og ellers på steder hvor det lett kan oppstå skjolder.

Få en naturlig og gyllen selvbruning som varer med mousse

Self Tan Mousse er en bestselger både fra Glöd Sophie Elise, men også generelt på selvbrunings markedet i Norge. Og det er selvfølgelig ikke uten grunn! Selvbruningen dufter nydelig kokos og etterlater ikke flekker på tekstiler slik som mange andre selvbruninger ofte gjør. Den finnes i både medium og dark, som begge gir en nøytral og gyllen brunfarge. Den er også utrolig enkel å påføre for å få et jevnt resultat, da formuleringen er bronsefarget for å enkelt guide påføringen av produktet som gjør at du lettere unngår skjolder. Brunfargen vil utvikle seg jevnt over de neste 8 timene etter påføring for en perfekt, naturlig og glødende hud tone. 

Jeg påfører Self Tan Mousse på kroppen to ganger i uken og varierer mellom nyansene medium og dark, litt etter humør og hvilket resultat jeg ønsker å oppnå.
— Sophie Elise Isachsen. Kilde: minmote, VG, artikkel om Glød desember 2020

Selvbruningsmitt er viktig for perfekt resultat

For en sømløs og jevn påføring av produkt er det superviktig å bruke hansker, eller mitt’s som det så pent blir kalt. Fordi selvbruningen raskt absorberes i huden og gir farge bør man bruke en god påføringshanske for å unngå selvbruning på innsiden av hendene.

Vi anbefaler å påføre med de gode mittene til Glöd, som har beskyttelsesfilter inni hansken som gjør at du får en feilfri applikasjon av selvbruning, samtidig som du holder hendene helt tørre på innsiden av hansken. Applikatorene til både kropp og ansikt er utviklet med hensyn til bærekraft, disse har lang levetid da de kan vaskes i maskinen og brukes om og om igjen.

Brun på et øyeblikk

De fleste er mest kjent med bruk av tradisjonell selvbruning for å bygge opp en brunfarge som holder seg litt over tid, men Instant Tan er genial de gangene man trenger en rask boost av farge ved de mer impulsive anledningene, eller hvis man har glemt å bygge opp litt farge før man gjerne skulle. Instant Tan påføres på samme måte som Self Tan Mousse - sammen med enten ansikt eller kropps mitt. La gjerne Instant Tan tørke noen minutter før du kler på deg slik at du er sikker på at den ikke smitter av på plagg. Og vipps, så er du klar for fest!

Konsentrert selvbruning blandes med dine favorittprodukter

Noe av det mest trendy innenfor selvbruning om dagen er selvbrunings dråper. Har du kanskje ikke hørt om eller prøvd selvbruningsdråper enda? Selvbruningsdråper er konsentrert selvbruning som du blander daglig i din favoritt dagkrem, serum eller body lotion og smører på huden under din daglige rutine.

Fargen bygger opp en gradvis farge over tid. Ikke bare er den perfekt til å bygge opp en ønskelig farge, men den er også utmerket til å opprettholde fargen du har bygget opp. Mange elsker å bruke denne på høst og vinterstid for å bevare fargen de har opparbeidet seg gjennom sommeren. Sophie Elise bruker selv 3 pump av Self Tan Drops sammen med hennes store favoritt, Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum, for den perfekte gløden.

Slik retter du opp i uheldig selvbruning på et blunk

Har du vært uheldig med selvbruningen, eller rett og slett bare ønsker et rent utgangspunkt før du påfører et nytt lag med selvbruning? Da er Self Tan Remover perfekt for deg. Denne er lur å ha i skapet i tilfelle krisen plutselig skulle skje. For eksempel kan det fort skje uhell ved påføring av selvbruning på hender, føtter, albuer og knær da det er mindre områder med både knokler og mye hud som kan gjøre det vanskelig å påføre jevnt.

Du bruker Self Tan Remover enkelt ved å påføre en generøs mengde på tørr hud. La produktet virke et par minutter før du masserer produktet inni huden med faste, sirkulære bevegelser. Bruk en eksfolierende hanske for å få best effekt, og deretter skyll huden med varm vann eller stryk over med en fuktig klut.

Her kan du kjøpe produktene samlet i sett: