coverbrands.noComment

Slik legger du en enkel og naturlig hverdagssminke

coverbrands.noComment
Slik legger du en enkel og naturlig hverdagssminke

For de aller fleste er hverdagen fylt opp av jobb, aktiviteter og en rekke gjøremål, og det blir derfor ofte liten tid på morgenen til å ordne og sminke seg.

Likevel er det viktig å føle seg fin i løpet av de hektiske dagene. Derfor har vi samlet våre beste tips og triks til en enkel og naturlig hverdagslook slik at du kan se og føle deg fresh hver dag!


Skjermbilde 2021-06-23 kl. 12.40.37.png

1. Prepp huden for å få en naturlig glød

En fuktet hud vil gjøre at sminken ser mer naturlig og frisk ut, og det er derfor viktig å preppe huden med masse fuktighet før du påfører sminke.

Banana Bright Vitamin C Serum fra Ole Henriksen er en av våre favoritter da den inneholder C Vitamin som gir masse glød samtidig som den reduserer pigmenter og jevner ut huden.

Det er også et absolutt must å bruke en solfaktor for å beskytte huden mot solskader; derfor anbefaler vi å blande en solkrem med minimum SPF 30 inn med serumet eller legge den over før du påfører makeup.

Skjermbilde 2021-06-23 kl. 12.43.00.png

2. Bruk makeup som er snill mot huden

For å pleie huden og la den puste gjennom dagen er et godt tips å bruke mineralsminke. For eksempel Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF 30 som er en BB Cream, CC Cream og farget dagkrem i ett og samme produkt! Dette multiproduktet vil ikke bare jevne ut hudtonen og gi en frisk look, men tilfører også fuktighet til huden samtidig som den beskytter mot skader forårsaket av sollys.

Bruk Real Techniques Expert Face Brush til å påføre foundationen for en lett og naturlig dekk. Ønsker du høyere dekkevne anbefaler vi å påføre i to omganger, eventuelt bruke en concealer på områder som trenger mer dekk.

Skjermbilde 2021-06-23 kl. 12.57.57.png

3.

Slik holder makeupen seg hele dagen

Sett makeupen slik at den holder seg gjennom hele dagen med Mineral Veil - et fikserende mineralpudder med en ultralett formulering som matter ned huden.
Vi anbefaler å bruke Real Techniques Powder Brush for en sømløs påføring. Har du en fet hudtype kan du legge litt ekstra pudder i t-sonen (nese, hake, panne, kinn område)

Pudderet vil matte huden og absorbere oljer, samtidig som den binder fukten som gjør at du ikke får et tørt “pudder uttrykk”. Psst.. Dette makeup tipset er perfekt om du skal ta bilder da den er talkum fri og ikke gir flashback!

Skjermbilde 2021-06-23 kl. 13.00.02.png

4. Mineral blush for naturlig friskhet som smelter inn i huden

For bringe tilbake en naturlig glød og friskhet til ansiktet er det fint å bruke en blush. Bounce & Blur Blush fra bareMinerals er en lett blush i en helt unik formel som er en hybrid mellom krem og pudder. Formelen er utrolig enkel å jobbe med, du trenger ikke engang en børste - den kan enkelt påføres med fingrene. Perfekt for hverdagen! Her i fargen Coral Cloud.

For å fremheve ansiktet kan du påføre blushen langs ved høydepunkt av kinnet når du smiler og langs kinnbenet. Dette vil gi en illusjon av høyere og mer definerte kinnben. Ønsker du en børste til påføring av blushen fremfor å bruke fingrene er Real Techniques Blush Brush ideell.

Supertips: Lag din egen lipgloss! Bland litt av blushen med en transparent gloss så får du en jevn og fin overgang.

bilde-6.jpg

5. Åpent blikk med naturlig look

Fremhev øynene og få et mer åpent blikk ved å bruke en eyeliner. Jordfarger vil se mer naturlig mot øyet, da svart kan fort bli litt hardt i hverdagen.. Selvfølgelig er det bare å eksperimentere med farger om du ønsker det. Vi anbefaler den brune varianten av Lasting Line. Den er veldig pigmentert og myk som gjør den enklere å jobbe med rundt øyene.

Påfør eyelineren langs vipperoten, og så tett mellom vippene du kan. Dette vil gi en illusjon av fyldigere vipper, og et mer åpent blikk. For å gjøre øyesminke litt mer spennende kan du trekke lineren fra ytterkant av øyet og oppover mot globalen. Ikke vær redd om streken er ujevn - man kan uansett duse dette ut. Bruk gjerne en kost og blender ut slik at lineren får et soft uttrykk.

6. Bryn som varer hele dagen

Naturlig formede bryn kan være med på å gi deg et mer opplagt blikk og yngre utseende. Start alltid å påføre på områder du har mindre hår, og unngå å fylle hvor du har mest hår. Da vil brynene se jevnere og mer naturlig ut.

Vi anbefaler Brow Master Sculpting Pencil som er en tosidig øyenbrynspenn som hjelper deg med å skape perfekt definerte bryn. Etter påføring av produktet, gre gjennom med brynsbørsten for å få en enda mer naturlig look.

7. Mascara som holder og pleier

Mascara gir umiddelbart et mer våkent blikk, og er derfor for mange en ekte superhelt på morgenen. Vi anbefaler å bruke en pleiende og lett mascara til hverdags for en naturlig look.

bareMinerals Lashtopia Mega-Volume Mascara er en mineralbasert mascara som gir vippene dine opptil 10 ganger mer volum, samtidig som den føles helt vektløs. Den vektløse mousse-formelen er beriket med næringsgivende mineraler og fuktighetsgivende ingredienser, slik at vippene holder seg myke og velpleide.

8. Ikke glem leppene

Fukt og pleie til leppene med et hint av farge gir et super fresht og ungdommelig uttrykk .

Det fins mange ulike produkter til leppene som er gode. Et tips er å velge et produkt som inneholder gode ingredienser som pleier og beskytter samtidig som den gir farge.

En storfavoritt er bareMinerals sin prisvinnende Mineralist Lipstick. Her med fargen Insight som gir en superfin nude farge med et lett glossy uttrykk. Den er full av naturlige fruktoljer som tilfører en bombe av fuktighet for glattere, mykere lepper.