coverbrands.noComment

Lær mer om trygg hudpleie til den lille

coverbrands.noComment
Lær mer om trygg hudpleie til den lille

Et mammahjerte overøser kjærlighet og omsorg til den lille skjønne. Instinktivt søker vi etter de gode og trygge produktene til barna.

Det er superviktig for en forelder å ta godt vare på babyen sin, og være trygg på at de produktene som brukes er pleiende og sunne. Det er ikke alltid like opplagt hvilke produkter som faktisk er det, og mange ingredienser kan faktisk potensielt være helseskadelige og allergifremkallende for barnet ditt. Vi anbefaler derfor å velge velkjente merker som både er naturlige og økologiske - her viser vi deg hvilke som er våre favoritter!

Calendula Baby 1.jpg
 

Weleda

Weleda har en produktserie til baby og barn som er elsket av foreldre verden over. Serien har vunnet utallige priser fordi produktene er så trygge, milde og fungerende. En av grunnene for at Weleda fungerer så godt mot den skjøre spedbarnshuden er fordi alle produktene er utviklet av jordmødre, leger og farmasøyter. En gruppe fagfolk har bidratt med all sin kunnskap og erfaring i utviklingsfasen for at du kan du føle deg trygg på at barnet ditt får den riktige pleien.

Til bading og baby vask

Baby-serien til Weleda er basert på medisinplanten calendula (ringblomst), som har en pleiende og lindrende effekt på irritert og ømfintlig hud. Shampoo & Body Wash rengjør skånsomt og kan brukes til både hodebunn og kropp. Ved å dryppe noen dråper i badekaret av Calendula Baby Oil, eller massere oljen direkte på kroppen etter bad får barnet ditt ekstra fuktighet og pleie. Mange mødre bruker denne oljen i stedet for kroppssåpe til barna.

Hyppig bleieskift er også en naturlig del av barnets hverdag, og det er dermed viktig å bruke lindrende og pleiende produkter slik at den sarte babystumpen ikke blir sår og irritert. Nappy Change Cream fra Weleda er et lite mirakel som bleiekrem. Den påføres rundt bleieområdet etter rens og skift. Ingrediensene er milde og velfungerende, og bidrar til sårheling og beskytter huden mot fukt fra bleien. Hvis barnet gråter pga rød og sår rumpestump er denne kremen et lite hjertesukk for både mamma og baby.

Kokoso Baby

Et annet velkjent og naturlig merke for den sarte babyhuden er Kokoso Baby, som baserer produktene sine på den pleiende og naturlige ingrediensen kokosnøtt olje. Kokosolje er den reneste, mildeste og snilleste måten å ta vare på babyens hud. I tropiske land har denne naturlige vidunderoljen blitt brukt til å pleie og fukte huden i generasjoner. Rå jomfru kokosnøttolje inneholder en unik kombinasjon av mellomstore fettsyrer kalt laurinsyre - et magisk helbredende middel som også finnes i morsmelk - samt kaprylsyre og kaprinsyre. Disse spesielle fettsyrene består av lett absorberende molekyler som er perfekte for å synke dypt ned i babyens hud for å hydrere og la dem føles fantastisk baby-myke.

Fuktighet og pleie

Kokoso Baby 100% kokosolje har vunnet en rekke priser og er en favoritt blant foreldre verden over. Oljen er helt naturlig og inneholder kun ferskpresset kokosolje av høy kvalitet. Hverken vann eller tilsetningsstoffer har funnet veien oppi Kokoso Baby, så den er helt trygg å bruke på barnet ditt. Oljen har en fast form når den oppbevares i romtemperatur, men vil bli flytende hvis den varmes opp. Den har de samme pleiende og mykgjørende egenskapene uansett konsistens. Kokoso Baby er dessuten dermatologisk testet, og inneholder ikke BPA eller syntetiske ingredienser. 

body-wash-kokoso.jpg
Skjermbilde%2B2020-10-19%2Bkl.%2B12.23.27.jpg